Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Маріуполі з’явиться пам’ятник жертвам військових дій

У Маріуполі з’явиться пам’ятник жертвам військових дій
26607 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Маріуполі невдовзі встановлять пам’ятник мирним жителям, загиблим у ході військових дій у місті та за його межами.


У Маріуполі невдовзі встановлять пам’ятник мирним жителям, загиблим у ході військових дій у місті та за його межами. Таке рішення 19 лютого ухвалила міська рада міста, провівши громадське слухання для з’ясування думки населення з цього питання.
Присутні на громадському слуханні у маріупольському Палаці культури висловилися за встановлення пам’ятника жертвам військових дій. Найбільше людей та об’єктів інфраструктури постраждало 24 січня, коли східна частина Маріуполя була обстріляна бойовиками з ГРАДів.
Під час обговорення представники влади міста з’ясовували не лише доцільність такого пам’ятника, але й місце його розміщення, зовнішній вигляд монументу і джерела та обсяг фінансування.
Пам’ятний знак буде розміщено у сквері, який також невдовзі планують спорудити, по проспекту Леніна. Розпочнуть встановлення одразу після закінчення робіт з налагодження зруйнованої в результаті обстрілів інфраструктури. На відбудову пошкоджених будівель, за словами керівника області Олександра Кіхтенка, потрібно більше 100 мільйонів гривень.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео