Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Українці можуть купити марки, присвячені Небесній Сотні

Українці можуть купити марки, присвячені Небесній Сотні
26711 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Головпоштамті з’явилися поштові марки, присвячені пам’яті Героїв Небесної Сотні.


У Головпоштамті з’явилися поштові марки, присвячені пам’яті Героїв Небесної Сотні. Вони були випущені до річниці трагічних подій на Майдані. Українці вже купили понад тисячу таких марок.
Презентація нової марки, автором якої є художник Кость Лавро, стала відомою подією у культурному світі столиці. На неї зібралося чимало філателістів та людей мистецтва.
Сам автор розповів, що створена ним марка не просто присвячена цим подіям, вона передає безмежну скорботу народу за героями, які загинули минулого року. Кость Лавро витратив на створення марки небагато часу, оскільки працював над нею від серця.
Погасив поштову марку, присвячену Небесній Сотні, син одного з героїв, який рік тому втратив життя у Революції Гідності.
Загальний тираж марки – 197 тисяч екземплярів. Придбати її можна за 2 гривні. Деякі з цінителів марок купують багато примірників, оскільки вважають, що невдовзі вони стануть вагомою частиною історії. Автор та листоноші впевнені, що, розійшовшись усім світом, поштові марки, присвячені Героям Небесної Сотні, увічнять її в історії.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео