Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Діточок учасників АТО запрошують до участі у Фестивалі Мрій

Діточок учасників АТО запрошують до участі у Фестивалі Мрій
55144 ПЕРЕГЛЯДІВ

У суботу, 14 жовтня, у День захисника України, у Lem Station (Трамвайне ДЕПО на вул. Вітовського, 57) відбудеться ІІ Фестиваль Мрій для дітей учасників АТО та тих, хто загинув під час проведення антитерористичної операції. 

«Сподіваємось, що спільно із нашими партнерами ми зуміємо створити справжнє свято для діточок захисників України», - зазначила директор департаменту соціального захисту Львівської ОДА Наталія Кузяк.

За її словами, до участі у фестивалі запрошують дітей учасників АТО віком від 8-ми до 12-ти років.

«Ми вже другий рік співпрацюємо із соціального захисту, і ця плідна співпраця дає очевидний результат. Цьогоріч з дітьми працюватимуть більше 30-ти волонтерів, ми залучили 12 організаторів, які наситили програму цікавими та пізнавальними заходами», - розповіла керівник благодійного фонду «Мрії можливі» Яна Пекун.

Відтак, у програмі – цікаві тренінги від психологів Українського католицького університету, майстер-класи з акторської майстерності від викладачів та студентів факультету культури і мистецтв ЛНУ ім. І. Франка та курси співу від центру дитячого музичного розвитку "Tempo". Також відбудеться вистава від аматорського театру «Мельпомена» та цікаві лекції від місцевих блогерів, також дітлахам вручать смачні подарунки від партнерів заходу.

Заходи Фестивалю розпочинаються об 11:00 год і триватимуть до 16:00 год.

Організатором заходу є благодійний фонд «Мрії можливі» за підтримки департаменту соціального захисту населення Львівської облдержадміністрації.

Теги: львівська ода, львівщина, фестиваль

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео