Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

З Данії до Сєвєродонецька прибула гуманітарна допомога

З Данії до Сєвєродонецька прибула гуманітарна допомога
53167 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сєвєродонецьк отримав гуманітарну допомогу з Данії. У складі вантажу, який щойно прибув до міста, міститься переважно медичне обладнання.


Сєвєродонецьк отримав гуманітарну допомогу з Данії. У складі вантажу, який щойно прибув до міста, міститься переважно медичне обладнання. Про отримання допомоги повідомила у соцмережі Ірина Геращенко.
Чималий вантаж, який включає сучасне і якісне медичне обладнання, у тому числі операційні столи, рентген, інвалідні візки, хірургічні інструменти, зараз дуже потрібні лікарям у зоні АТО.
Ситуація з медичним обладнанням і ліками на Донеччині та Луганщині дуже складна, тому допомога з Данії орієнтована саме на забезпечення саме цих потреб. Що стосується продуктів харчування, мешканцям окупованих територій регулярно допомагають інші регіони, крім того, східна Україна постійно отримує гуманітарну допомогу з-за кордону. Тому наразі гуманітарна катастрофа загрожує тільки містам, суцільно окупованим бойовиками, у які гуманітарний вантаж не може потрапити.
Важка ситуація у деяких містах Донеччини з електрикою та водопостачанням, які часто пошкоджують бойовики під час обстрілів.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео