Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Гостей столиці зустрічатиме Берегиня-Мати з квітів

Гостей столиці зустрічатиме Берегиня-Мати з квітів
185550 ПЕРЕГЛЯДІВ

Скоро в Києві з’явиться нова квіткова скульптура – аналог відомої Берегині-Матері, спорудженої на Майдані Незалежності.


Скоро в Києві з’явиться нова квіткова скульптура – аналог відомої Берегині-Матері, спорудженої на Майдані Незалежності. Тільки розмістять скульптуру з квітів на в’їзді до міста, на проспекті Бажана.
Авторами Берегині-Матері, яка буде зустрічати гостей міста на проспекті Бажана, стануть спеціалісти з ландшафтного дизайну «Київзеленбуду». Зараз вже готовий ескіз майбутнього витвору квіткового мистецтва. Скульптура матиме висоту 3 метри і стоятиме на панно з квітів розміром більше 300 метрів.
Для створення цієї скульптури використають різні види квітів седум різноманітних кольорів, цинерарію та альтернатеру. Загалом, щоб створити скульптуру Берегині-Матері, її автори використають кілька сотень живих квітів. Про точну дату появи цього витвору квіткового дизайну не повідомляють, оскільки зараз готовий лише ескіз і проведені попередні розрахунки.
Такою ідеєю ландшафтні дизайнери імовірно відповіли на заклики зробити Київ більш зеленим. У Європейських країнах скульптури з квітів з кожним роком є все більш популярними.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео