Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Виставка в музеї Голодомору покаже страшні злочини більшовизму

Виставка в музеї Голодомору покаже страшні злочини більшовизму
53088 ПЕРЕГЛЯДІВ

Виставка, яка повномасштабно висвітлює «червоний терор», що проходить у Національному музеї «Меморіал пам’яті жертв голодоморів в Україні» є не зовсім звичайною


Виставка, яка повномасштабно висвітлює «червоний терор», що проходить у Національному музеї «Меморіал пам’яті жертв голодоморів в Україні» є не зовсім звичайною. Вона організована держархівом Міноборони України разом з Галузевим архівом СБУ, держархівами Запорізької, Кіровоградської, Дніпропетровської та Миколаївської областей. До організаторів також належать Український інститут національної пам’яті й Київський «Меморіал» ім. Василя Стуса.
Експонати цієї виставки незвичайні, але їхній зміст змушує глибоко задуматися і зробити переоцінку власних цінностей. Це архівні фотокопії документів, які розкривають всю жорстокість «червоного терору» та злочини більшовизму проти України. Презентацію цих страшних документів здійснила архівіст Людмила Нецька – Заслужений працівник культури України. За її словами, ця гірка та промовиста правда документів майже сторічної давнини «підтверджує грабіжницьку та злочинну суть більшовицького режиму». Нецька наголосила, що методи більшовиків нічим не відрізняються від методів російських гегемонів, агресія яких повністю направлена на знищення Української Держави.
Як повідомляє прес-центр Міноборони виставка працює до 15 травня в Залі пам’яті Національного музею «Меморіал пам’яті жертв голодоморів в Україні» за адресою: вул. Лаврська, 3.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео