Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Трагічна доля Окуєвої

Трагічна доля Окуєвої
219868 ПЕРЕГЛЯДІВ

Трагічна звістка накрила Україну. 30 жовтня цього року невідомі вбили українську патріотку Аміну Окуєву. Цю новину повідомив на своїй сторінці в соцмережі радник міністра МВС Антон Геращенко.

За словами радника, автівка, в якій їхала Окуєва разом зі своїм чоловіком-патріотом Адамом Осмаєвим, обстріляли невідомі. Трагедія сталася на залізничному переїзді біля населеного пункту Глеваха, що на Київщині. Стріляли з кущів, кажуть у МВС. Зловмисники втекли з місця події.

Аміна Окуєва загинула від отриманих поранень на місці інциденту. Її чоловік отримав поранення легкого ступеня. Наразі він госпіталізований. Його стан стабільний, кажуть у лікарні.

На місці трагедію перебуває поліція.

Нагадаємо, на початку літа у столиці стався перший замах на життя патріотів. Тоді кілер прикинувся французьким кореспондентом та скоїв напад на Окуєву та її чоловіка. Аміна тоді швидко зреагувала та кілька разів вистрелила в нападника. Його затримали. Осмаєва поклали до лікарні, за місяць його виписали.

За словами керівника міністерства внутрішніх справ України Арсена Авакова, за замахом на подружжя Окуєвих стоїть Кремль.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео