Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Урок права в режимі онлайн для школярів більше 120 шкіл Луганської області

Урок права в режимі онлайн для школярів більше 120 шкіл Луганської області
165475 ПЕРЕГЛЯДІВ

8 грудня Луганський державний університет внутрішніх справ імені Е.О. Дідоренка спільно з Департаментом освіти і науки Луганської облдержадміністрації традиційно, в межах Всеукраїнського тижня права, провів другий обласний Інтернет-урок права у форматі веб-конференції на тему «Правовий статус неповнолітніх у сучасному інформаційному суспільстві».

У заході одночасно, дистанційно взяли участь учні випускних класів більше 120 загальноосвітніх навчальних закладів (шкіл, гімназій, ліцеїв тощо) Луганської області. Особливістю уроку є те, що він проводиться в режимі онлайн, що забезпечується використанням дистанційної освітньої платформи університету.

Перед початком Інтернет-уроку до всіх слухачів веб-конференції звернулися з привітальним словом ректор Луганського державного університету внутрішніх справ імені Е.О. Дідоренка Віталій Комарницький, заступник голови Луганської обласної державної адміністрації Ольга Лішик та координатор міжнародної організації NRC Олена Лук’янюк.

Цього року під час заходу учні випускних класів отримали інформацію від доктора юридичних наук, професора Миколи Карчевського, доктора юридичних наук, доцента Євгена Письменського, доктора юридичних наук, доцента Володимира Нестеровича про права та юридичну відповідальність неповнолітніх, загрози, які несе Інтернет для підлітків та можливості Інтернету в галузі права.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео