Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Наказом Міністра оборони України волонтери Дніпра отримали нагороди.

Наказом Міністра оборони України волонтери Дніпра отримали нагороди.
220833 ПЕРЕГЛЯДІВ

У приміщенні військового комісаріату Дніпропетровської області представники та керівництво, особистий склад вітали волонтерів Дніпра. Нагороди вони отримали за наказом Міністра оборони України. 

«За значний особистий внесок у справу розбудови, розвитку та забезпечення життєдіяльності Збройних Сил України, сумлінне служіння українському народ,зразкове виконання військового (службового) обов’язку, високий професіоналізм та з нагоди Дня Збройних Сил України Дніпровські волонтери отримали відзнаки Міністерства оборони України – медалі «За сприяння Збройним Силам України».


Серед нагороджених заслужена артистка України , директор та художній керівник Дніпропетровського академічного музично - драматичного театру ім..Т. Шевченка – Оксана Іванівна Петровська, яка окрім волонтерства, постійно організовує театральні та музичні програми і концерти для наших воїнів у зоні АТО.
Почесну нагороду заслужено отримала і віце-президент Міжнародного благодійного фонду Олександра Петровського «Солідарність» Яна Юріївна Іванілова, яка активно займається і пропагує волонтерство та благодійність.

Також отримали нагороди Олександр Олександрович Гудар’ян - декан стоматологічного факультету Дніпропетровської Медичної Академії і Наталія Георгіївна Ідашкіна – завідувач кафедри хірургічної стоматології. імплантології та парадонтології Дніпропетровської Медичної Академії. А також волонтер Чуяшов Дмитро Сергійович
Щиро Вітаємо з нагородами !

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео