Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Триматеся – буря насувається!

Триматеся – буря насувається!
53228 ПЕРЕГЛЯДІВ

П’ятниця 13-те – звучить доволі загрозливо. Принаймні для тих, хто асоціює цей день з поганими подіями


П’ятниця 13-те – звучить доволі загрозливо. Принаймні для тих, хто асоціює цей день з поганими подіями. Не мало людей, у всі часи, наділяли цю дату містичним знаком. Хтось вірить у нещастя, які цей день може принести, деякі навіть намагаються не виходити з дому, аби не наражатися на небезпеку. Але є й такі, що з посмішкою дивляться на вищеперерахованих... Не дивлячись на ваше ставлення до п’ятниці 13-го, необхідно бути готовим до сильного виплеску емоцій. Це день агресивних енергій із огляду астрологічного прогнозу, адже символ сьогоднішнього місячного дня – Крокодил, і всім нам слід усмирити себе, аби потім не пошкодувати через слова або вчинки.
Зробити це буде складно! Сьогодні Землі досягне небезпечний спалах, яким із нами поділилося Сонце. Це найпотужніший спалах із усіх можливих. Дослідники НАСА присвоїли йому категорію "Х".
Магнітне поле Землі чекає буря неочікуваного масштабу. Її наслідком може стати збій у роботі супутникової навігації, перешкоди в радіомовленні та мобільному зв’язку.
Вплив на самопочуття людей також неминучий. Та й погода нас не балує: за вікном дощ, який триватиме весь день.
Але що б не казали астрологи, настрій цього дня залежить тільки від вас, і головний біль, який може виникнути від магнітних бурь - не стане на заваді хорошого дня і приємних подій.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео