Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Купуємо зірок!

Купуємо зірок!
212186 ПЕРЕГЛЯДІВ

У соціальній мережі Facebook активно продаються селебрітіс, у прямому сенсі


Не дивлячись на всі переговори та обіцянки, мінські домовленості так і не дотримуються. Точиться боротьба між українськими захисниками та сепаратистами, на Сході України не стихають постріли та вибухи.
Кожного дня, у метро чи просто на вулиці, ми бачимо волонтерів, що збирають кошти для військових у зоні АТО. Не відстають у благочинній роботі й українські зірки. У соціальній мережі Facebook активно продаються селебрітіс, у прямому сенсі.
Там активно проходить благодійний аукціон «Купи зустріч – допоможи Україні». Це 2-й аукціон. Він діє з 25 лютого цього року, а зараз підходить до фінішу; тиждень торгів триває до 18 березня.
Виставити себе в якості лоту могли не лише зірки, але й інші, звичайні люди, професіонали в різних галузях. Єдиною умовою участі був внесок розміром 100 гривень – ці кошти також підуть на допомогу бійцям.
Зіркові лоти представляють співак Віктор Павлік, співачка Alyosha, лідер гурту «Антитіла» Тарас Тополя, телеведуча Маріанна Романяк, співачка Brava! та багато інших.
Усі учасники роблять це з власного бажання, через свою чуйність і повагу до захисників Батьківщини. Будь-яких виплат чи процентів від зібраних коштів вони теж не отримають.
Якщо Ви хочете допомогти бійцям АТО, то це можна зробити, отримавши подвійне задоволення! Адже, купуючи лот, Ви порадієте особистій зустрічі за кавою. Також можна заволодіти витвором мистецва вашої «покупки», квитком на концерт або треніг. Одним словом, гарни настрій гарантовано! https://www. facebook. com/kupy. zustrich
На сьогоднішній день сума отриманих коштів складає 11172 гривень, а загальна сума заявлених ставок – 174120.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео