Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

7 квітня – усі на зарядку

7 квітня – усі на зарядку
212369 ПЕРЕГЛЯДІВ

Фонд волонтерів України проводить загальноукраїнську акцію «Пліч-о-пліч!», в якій зможе прийняти участь абсолютно кожен мешканець будь-якого міста країни


Фонд волонтерів України проводить загальноукраїнську акцію «Пліч-о-пліч!», в якій зможе прийняти участь абсолютно кожен мешканець будь-якого міста країни.
7 квітня, у Всесвітній день здоров’я, від Дніпропетровську до Закарпаття, від Києва до Одеси відбудеться благочинний захід спортивного напряму. Хто зможе прийняти участь? Абсолютно всі! А найактивнішим учасникам, що організують руханку в своєму рідному селі, вищому навчальному закладі, школі, та організують креативну та оригінальну зарядку – будуть присвоєні цінні нагороди та подарунки особисто від президента фонду – Тимофія Нагорного.
Все, що вам потрібно, це:
1. Організувати 10 і більше осіб для масової зарядки.
2. Зробити 2 фото, на якому учасники роблять зарядку і тримають в руках літери з назвою свого населеного пункту.
3. Фотозвітнадсилати на адресу: volunteers. ua@gmail. com
4. У листі вкажіть своє ім’я, прізвище, контактні дані, область, населений пункт і кількість учасників.
Нагадаємо, що Фонд волонтерів України почав своє існування у 1989 році. Щоправда, організація тоді тільки починала працювати у соціальній сфері і навіть не мала офіційної назви. Ще за радянських часів невелика група людей поставила собі за мету створення спільноти, яка об’єднала українців не ідеологічними шляхами та методами пропаганди, а простими вчинками, які принесуть користі більше, аніж слова. Нагадуємо, Фондом було організовано більше 500 великих благочинних проектів і тільки уявіть, 30 тисяч адресних допомог!
Самі ж організатори руханки розповідають, що спортом об’єднати людей дуже легко, а сьогодні продемонструвати єдність – як ніколи важливо для нас. Крім того, волонтери Фонду натякають, що саме 7 квітня вся Україна зможе встановити новий рекорд з наймасовішого спортивного змагання.
Якщо ти хочеш підтримати позитивний імідж України – приходь!
Якщо ти хочеш пропагандувати здоровий образ життя й спорту – приходь!
Якщо ти хочеш бути одним з тих, хто формує культуру спілкування між різноманітними верствами населення – приходь на руханку 7 квітня і покажи, що Україна – єдина!

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео