Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Тимофій Нагорний оголосив конкурс масових зарядок в Україні

Тимофій Нагорний оголосив конкурс масових зарядок в Україні
26740 ПЕРЕГЛЯДІВ

З ініціативи Фонду волонтерів України студенти Київського національного торговельно-економічного університету провели масову руханку "плечем до плеча". Більше 1000 студентів охоче виконували вправи, які їм показував організатор зарядки Тимофій Нагорний та спортсмени КНТЕУ.


Всесвітній день здоров’я щорічно відзначається 7 квітня. Саме в цей день в 1948 році було створено Всесвітню організацію охорони здоров’я. У 194 країнах світу в цей день проходять масові заходи з пропаганди здорового способу життя. З ініціативи Фонду волонтерів України студенти Київського національного торговельно-економічного університету провели масову руханку "плечем до плеча". Більше 1000 студентів охоче виконували вправи, які їм показував організатор зарядки Тимофій Нагорний та спортсмени КНТЕУ. Саме з цього університету почався відлік наймасштабнішого в історії України конкурсу зарядок "плечем до плеча", що пройде в 24 обласних центрах. Відеорепортаж руханки - див. нижче.

Нагадуємо, що взяти участь у цьому спортивному конкурсі можуть усі бажаючі, без обмежень у віці та рівня фізичної підготовки. 11 травня буде підсумовано результати конкурсу та нагороджено найбільш активних та оригінальних виконавців зарядки. "У Всесвітній день Здоров’я ми робимо все можливе для пропаганди активного способу життя. Ми навчимо молодь спілкуватися без інтернету, радіти без алкоголю, мріяти без наркотиків і нервувати без сигарет, а найкреативніших та енергійних заохотимо за організацію найоригінальнішої зарядки. До 1 травня у кожного бажаючого є можливість приєднатися до Флешмобу Здоров’я, організувавши 10 і більше людей для спільної зарядки. Давайте разом наповнювати себе позитивною енергією і об’єднувати Україну в проекті «плечем до плеча», - Тимофій Нагорний - президент Фонду волонтерів України.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео