Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Кав’ярні на колесах

Кав’ярні на колесах
79865 ПЕРЕГЛЯДІВ

Останнім часом  кав’ярні набирають шаленої популярності, оскільки саме там можна придбати досить смачну та недорогу каву прямо на вулицях Києва. 


Прогулюючись вулицями Києва не можна не помітити, наскільки багато кав’ярень відкрилось за останній рік. Чималу популярність отримують мобільні кав’ярні, оскільки саме там можна придбати досить смачну та недорогу каву прямо на вулицях Києва.
Розглянемо декілька таких закладів, які найчастіше обирають українці.


1.«Чао Какао». Це єдине місце в Україні, де готують справжнє какао у форматі вуличного напою. Розташований заклад у історичному районі Києва – на Подолі. «Чао Какао» так полюбився українцями через унікальну рецептуру та поєднання смаків. Слід до них прийти в гості, хоча б заради того, щоб спробувати незвичайне какао з м’ятою чи з сумішшю перцю та меду.


2.Арт-кав’ярня «Magic Snail». Неможливо не помітили яскравого рожевого равлика, розташованого на вулицях Києва. Кав’ярня дуже швидко набрала популярність та шалені черги за смачною італійською кавою. Крім того з 7 березня 2013 року «Magic Snail» випустив у продаж легендарну каву «Starbucks», яка була представлена біля станцій метро Олімпійська та Льва Толстого.


3.«Розумна кава» - не зовсім кав’ярня на колесах, але дуже душевне місце на Контрактовій площі. Покупці відмічають не тільки смак та приємні ціни, а й щирість персоналу. А якщо ви пройдете тест, який дасть вам бариста, то зможете отримати знижку, на те вона і розумна, ця кава.
В умовах сьогодення мобільні кав’ярні є хорошим способом зекономити ваш час та спробувати справжню каву за приємною ціною. Обирайте те, що вам більше до смаку.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео