Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Кращі музичні фестивалі цього літа в Україні

Кращі музичні фестивалі цього літа в Україні
132929 ПЕРЕГЛЯДІВ

В Україні продовжують проводитись музичні фестивалі, на які запрошують як вітчизняних, так й іноземних виконавців.


Останнім часом кількість концертів в Україні зменшилась. З однієї сторони організатори не тягнуть валютних запитів зірок, а з іншої сторони багато артистів побоюються їхати до нас через складну ситуацію в країні.
Але не все так погано. В Україні продовжують проводитись музичні фестивалі, на які запрошують як вітчизняних, так й іноземних виконавців.
Найвідоміший серед української молоді, звісно, Zaxid Fest. Він досить привабливий у своїй різноманітності – три сцени, три різні стилі і відповідно три дні, щоб все оцінити. В цьому році серед головних виконавців заявлені репер-хасид Матисьяху, металісти Ill Nino та німецька група Oomph. Окрім іноземних артистів можемо побачити більш відомі імена типу Бубмокс, Pianoбой, Onuka, O.Torvald та Brutto.
Відбудеться фестиваль 14-16 серпня. Місце розташування – «Чарівна Долина» біля с. Родатичі, Львівської області.
Файне місто – фестиваль названий на честь відомої пісні гурту «Брати Гадюкіни». Від буде до душі любителям неординарної української музики. Серед головних виконавців знову ж таки O.Torvald, Brutto, Бумбокс. До них також долучились The Hardkiss. На іншій сцені виступатиме перший вокаліст АС/DC Дейв Еванс, а також там звучатимуть кавери на Rammstein, Metallica та Iron Maiden.
Проходитиме 3-5 липня в Міжнародному аеропорту «Тернопіль».
Наступною цікавою подією для любителів музичних фестивалів буде Alfa Jazz Fest. Він відрізняється від попередніх тим, що проводиться у межах міста. Рекомендується фестиваль тим, хто любить джаз і хоче розвивати в собі почуття прекрасного. В цьому році головними артистами будуть Хербі Хенкок, Уейн Шортер і Джордж Бенсон. Також ми почуємо багато виконавців з України, Франції, Японії та інших країн.
Коли? 25-29 червня. У місті Львові.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео