Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Розваги для родини: Kiev May-Art Picnic

Розваги для родини: Kiev May-Art Picnic
159593 ПЕРЕГЛЯДІВ

З 1 по 9 травня з 11:00 до 22:00 у Києві на Співочому полі відбудеться грандіозний Kiev May-Art Picnic – перший травневий фестиваль і арт-пікнік, який присвячений сучасному мистецтву. 


З 1 по 9 травня з 11:00 до 22:00 у Києві на Співочому полі відбудеться грандіозний Kiev May-Art Picnic – перший травневий фестиваль і арт-пікнік, який присвячений сучасному мистецтву. Де ще можна проводити травневі свята, як не на відкритому повітрі? Не треба їхати за місто - на Kiev May-Art Picnic, ви знайдете усе, що вам потрібно. Адреса Співочого поля вул. Лаврська 33.
Тепло весняного сонця і шматочок природи в центрі мегаполісу на галявинах і гайках одного з найулюбленіших усіма ландшафтних парків міста "Співоче поле", а також розваги з ранку до пізнього вечора! Унікальна територія знаменитого парку немов створена для того, щоб розташовуватися з друзями та сім’ями в комфортних зонах відпочинку, де організатори наймасштабнішого пікніка в Києві підготували різноманітну "культурну" і "смачну" програму. На фестивалі можна буде побачити виставку сучасного мистецтва і Парк Графіті. У перші три дні на Kiev May-Art Picnic виступлять KISHE,ТАРТАК та Віталій Козловський. Вони проведуть чотирьохгодинні музичні марафони. Крім них співатимуть Артем Мех, Анна Марія, Даша Суворова, Оля Цибульська, Аферистки, Олександр Павлік, Xl D’lux, OlEYNIK та інші.
Що ще цікавого ви зможете побачити на фестивалі?
Байкер-зона з виставкою мотоциклів та виставка кращих тату-салонів "зачепить" бентежні душі романтиків доріг.
Справжній пересувний кінотеатр-планетарій дозволить здивуватися красі зоряного неба в будь-який час доби.
Ярмарок майстрів hand-made з майстер-класами (скульптура, гончарство, декупаж, картини з піску та інші).
Різноманітні атракціони та змагання (гігантський калейдоскоп та інші розваги надовго захоплять непосидючих дітей.
На пікніку ви зможете скуштувати всю красу барбекю-меню: сосиски, стейки, запечена риба, свинячі окости, овочі.
Зони відпочинку з безкоштовним Wi-Fi: можна розслабитися на природі в незвичайному дизайнерському кафе.
Ціни даного заходу доволі демократичні: з 1 по 3 травня – 65 грн., з 4 по 9 – 35 грн. (діти до 7 років – безкоштовно). Якщо ви бажаєте з задоволенням провести травневі свята, то Kiev May-Art Picnic чекає саме на вас.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео