Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Дійшли до фінішу ремонтні роботи у приймальному відділені на Полтавщині

Дійшли до фінішу ремонтні роботи у приймальному відділені на Полтавщині
365838 ПЕРЕГЛЯДІВ

У місті Горішні Плавні Полтавської області завершилася модернізація приймального відділення екстреної медичної допомоги хірургічного корпусу. Медичний заклад фінансувався коштами проєкту “Велике будівництво” Володимира Зеленського.

 

Декілька ідей щодо його реконструкції були запозичені в Польщі та декількох країнах Балтики. Що ж нині в установі оновлено систему опалення та виконані всі можливі заходи для утеплення. Крім того, облаштували спеціальний комфортний заїзд для машин швидкої допомоги. Ще збудовано приміщення для проведення операцій та кілька палат оснащених пристроями для штучної вентиляції легень.

 

Також відділення обладнано апаратами для проведення УЗД і комп’ютерної томографії, сучасними апаратами для рентгену. До того ж змінили спосіб прийняття пацієнтів, відтепер ті, хто приїхав на кареті екстреної допомоги та ті, хто просто прийшов до лікаря матимуть можливість не перетинатися.

 

За допомогою проведення реконструкції приймального відділення лікарні медичним працівникам тепер буде зручніше працювати та покращити якість й швидкість своєї роботи. А відвідувачі перебуватимуть в чистому, доглянутому медичному закладі й отримуватимуть гарну допомогу.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео