Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Записатися на прийом до українського лікаря стане можливим через Інтернет

Записатися на прийом до українського лікаря стане можливим через Інтернет
27241 ПЕРЕГЛЯДІВ

Міністерство охорони здоров'я продовжує анонсувати пункти масштабного реформування медичної галузі нашої держави. Черговою інновацією, рекомендованою Міністерством до якнайшвидшого впровадження, стала нова система запису пацієнтів на прийом до свого лікаря.

Людина може сама обрати найзручніший для себе спосіб записатися – від віконця реєстратури до високотехнологічних засобів на кшталт телефону, мобільних додатків, Інтернету чи терміналів. Сприяти цьому має проект «Поліклініка без черг», про яку детальніше розповів Роман Ілик – заступник міністра охорони здоров'я.

З точки зору посадовця, нова програма запису на прийом буде дійсно зручною для будь-якого пацієнта. Крім того, вона здатна впорядкувати роботу української реєстратури та економити час через те, що людина, згідно проекту, приходитиме до лікарні у вже заздалегідь запланований для цього час. Пан Ілик погоджується з тим фактом, що на практиці спочатку виникатимуть деякі складнощі, проте, зазначає, що робочий порядок їх урегулює у найкоротший строк.

Варто відзначити, що практика запису українців на прийом через Інтернет вже існує в нашій державі – наразі «Поліклініку без черг» практикують у чисельних приватних лікарнях столиці нашої держави. Як себе продемонструє новітній для звичайних медичних установ проект, стане відомо вже у кінці цьогорічного серпня – використовувати інновацію почнуть одразу дві київські лікарні.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео