Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Україна може допомогти Кенії боротися з туберкульозом

Україна може допомогти Кенії боротися з туберкульозом
216366 ПЕРЕГЛЯДІВ

Можливість використання протитуберкульозних ліків українського виробництва наразі серйозно розглядає влада Кенії. Окрім цього, українська та кенійська сторони у процесі дипломатичних переговорів звернули свою увагу на шляхи активізації спільних відносин у контексті галузі охорони здоров'я, зокрема, на розвиток науково-технічного й медичного співробітництва, збільшення рівня медичної освіти у Кенії та в Україні, обмін державним медичним досвідом та обговорили майбутні перспективи укладення меморандуму про двосторонню медичну співпрацю.

Варто відзначити, що окремою важливою темою, котру сторони обговорили під час своєї зустрічі, став можливий старт у Кенії спеціально соціального проекту, націленого на порятунок маленьких кенійців від вируючого та території країни туберкульозу. Залучитися до вищезазначеного проекту мають намір провідні медичні українські фахівці, використовуючи вітчизняні препарати для лікування цієї страшної хвороби.

Цікаво, що у разі початку функціонування зазначеного вище соціального проекту українські фармацевтичні компанії можуть отримати черговий ринок для збуту своєї продукції на міжнародному рівні.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео