Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Американські медики назвали простий спосіб слідкувати за фігурою та здоров’ям

Американські медики назвали простий спосіб слідкувати за фігурою та здоров’ям
81322 ПЕРЕГЛЯДІВ

Лише одного яблука на день, за словами медиків зі Сполучених Штатів Америки, буде достатньо для тієї людини, котра має підвищений рівень холестерину у крові та бажає тримати його під контролем. Корисний фрукт, котрий, до того ж, є надзвичайно поширеним в усьому світі, допомагає у запобіганні виникнення тромбів у судинах, а також попереджає розвинення інфаркту та інсульту, котрі є надзвичайно поширеними серед людей із підвищеним рівнем холестерину.

Проводився медичний експеримент за участі 150-ти жінок різного віку. Спочатку це були виключно бесіди про користь яблук і для здоров'я, і для фігури. У результаті учасниці експерименту, за їх власним визнанням, стали їсти більше яблук та почувати себе значно краще. Позитивні зміни після завершення дослідження констатували й американські лікарі.

За словами спеціалістів, холестерину в організмі тієї жінки, котра хоча б раз на день з'їдала одне яблуко, містилося одразу на 23% менше у порівнянні з представницею прекрасного полу, котра віддавала перевагу менш корисним харчовим продуктам. Той самий ефект яблука мають і в контексті вживання їх чоловіками.

Цікаво, що надзвичайно корисні для людського організму не тільки свіжі, а й сушені яблука.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео