Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Вчені виявили найсприятливіші пори року залежно від зодіакального знаку

Вчені виявили найсприятливіші пори року залежно від зодіакального знаку
243952 ПЕРЕГЛЯДІВ

Виявляється, для кожного з дванадцяти знаків Зодіаку, якщо вірити дослідженням вчених, є своя особлива пора року, котра найкраще сприяє початку тих чи інших вагомих справ. Так, представникам стихії Вогню – Овнам, Левам та Стрільцям – розпочинати щось нове і масштабне варто виключно влітку. Справа тут в тому, що саме протягом трьох літніх місяців Сонце знаходиться на своєму піку, тому усіляко захищає зодіакальну вогняну трійцю і пробуджує у ній бажання робити та створювати щось інноваційне й незвичне та, тим самим, досягати будь-яких поставлених цілей.

Спокійним консервативним «землянам» - Тільцям, Дівам та Козерогам – варто займатися чимось новим або давно відкладеним протягом зимових місяців. Саме взимку земні знаки Зодіаку найчастіше перебувають на піку власної активності та не бояться приймати сміливі й несподівані рішення.

Діти повітря – Близнюки, Терези й Водолії – наче пробуджуються від зимової сплячки та активізують усі свої ресурси навесні. До того ж, природне пожвавлення, котре відбувається протягом весняних місяців, позитивно впливає як на фізичну активність представників повітряної стихії, так і на їхнє психічне здоров'я.

Водні ж знаки Зодіаку – Раки, Скорпіони та Риби – досягають найбільшого успіху восени. Саме ця пора року, незважаючи на досить часті кліматичні й температурні зміни, наповнює представників стихії Води натхненням, енергією та невичерпним бажанням творити.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео