Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Медицина – одна з найдепресивніших робочих галузей

Медицина – одна з найдепресивніших робочих галузей
189754 ПЕРЕГЛЯДІВ

Експерти управління психіатричних та наркологічних служб Сполучених Штатів Америки створили рейтинг найбільш депресивних професій, спираючись на результати, отримані від 60-ти тисяч працівників, чий вік склав 18-64 роки.

 

І на першому щаблі рейтингу американських медичних дослідників опинилися ті особи, котрі працюють у галузі догляду за хворими та літніми людьми, а також няні, чия робота – виховання малечі. Виявилося, що 11% представників вищезазначеної галузі страждають від різних видів депресії протягом чотирнадцяти та більше днів.

Офіціанти, бармени та кухарі розташувалися на другому рядку. Трохи більше за 10% робітників цієї сфери, окрім страждання від депресії, до того ж, внаслідок неї отримали й низку суттєвих розладів – від втрати апетиту до порушення сну.

Представники сфери охорони здоров'я та соціальної галузі отримали третю сходинку та менше 10% випадків страждання від депресії. А прямо протилежними результатами і званням «найщасливіших робочих галузей», як не дивно, похизувалися вчені, інженери та архітектори, тобто ті люди, чий мозок є постійно зайнятим розумовою діяльністю. Важливо додати, що найбільше до депресій схильні жінки та безробітні особи.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео