Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Самооцінку людини піднімають прогулянки на свіжому повітрі

Самооцінку людини піднімають прогулянки на свіжому повітрі
27452 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Науковці зробили цікавий висновок: на самооцінку людини позитивно впливає свіже повітря. За даними досліджень, люди, які багато перебувають на вулиці, відчувають себе щасливішими і менше страждають на хвороби та психологічні комплекси.

     Науковці Кембриджського університету знайшли найбільш простий метод підвищення самооцінки: додати у свій щоденний розклад прогулянки на свіжому повітрі. За дослідженнями, які провели вчені, свіже повітря сприяє покращенню самооцінки, тому всім невпевненим у собі людям радять більше гуляти у місцях з зеленими насадженнями.

     Раніше було відомо, що часте перебування на свіжому повітрі позитивно впливає на фізичне здоров'я людини, зокрема, зменшує проблеми дихальної та серцево-судинної систем. Однак у зв'язку з новими висновками науковців, регулярні тривалі прогулянки здатні зменшити психологічні проблеми сучасних людей, у тому числі позбутися комплексів, попередити появу, анорексії та інших деструктивних станів, викликаних низькою самооцінкою. За результатами проведених досліджень, люди, що мають звичку гуляти на вулиці, є загалом більш щасливими та впевненими у собі.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео