Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Як побороти післясвятковий стрес?

Як побороти післясвятковий стрес?
108918 ПЕРЕГЛЯДІВ

     За результатами досліджень науковців, у 66 відсотків громадян після тривалих свят розвивається депресія. Дослідники назвали цей стан «післясвятковим синдромом» і розповіли, як правильно вийти з депресії та побороти стреси.

     Результати досліджень медиків та психологів показали, що більшість офісних працівників відчувають серйозний стрес та впадають у депресивний стан після тривалих святкувань. Жертвами цієї проблеми стають близько 66 % громадян.

     Головними симптомами післясвяткового синдрому є порушення апетиту та сну, відсутність бажання йти на роботу та повна апатія. Для подолання апатії та небажання працювати експерти радять поступово входити у робочий режим, не перевантажувати організм, більше спати і правильно харчуватися, а також гуляти на свіжому повітрі.

     Робочий процес після свят потрібно починати з нескладних дій, що не потребують високого рівня концентрації. Що стосується харчування, лікарі радять після свят вживати здорову їжу, не забувати про трав'яні чаї, що здатні очистити організм від токсинів та тонізувати організм. До раціону обов'язково повинні входити горіхи, сухофрукти та шоколад, що дозволять підтримувати високий рівень енергії та піднімати настрій.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео