Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: Які продукти радять вживати довгожителі?

Новини України: Які продукти радять вживати довгожителі?
79729 ПЕРЕГЛЯДІВ

Досвід багатьох довгожителів планети показує, що зробити життя тривалішим і здоровішим допомагає регулярне вживання в їжу певних продуктів.


Досвід багатьох довгожителів планети показує, що зробити життя тривалішим і здоровішим допомагає регулярне вживання в їжу певних продуктів. Дієтологи систематизували інформацію отриману від респондентів, старших за 90 років, і зробили певні висновки.
Речовини, здатні подовжити життя людей, містяться у броколі, листовому салаті та винограді. Майже всі ягоди багаті на антиоксиданти, які звільняють організм від вільних радикалів - найбільших ворогів людського здоров’я, а також зміцнюють імунітет. Вживання полуниці і чорниць двічі на тиждень сприяє зміцненню імунітету.
Попереджає ракові захворювання і допомагає зберегти ясність думок щоденне вживання оливкової олії. Не дозволяє розвиватися ракові і пекінська капуста, що містить багато клітковини, фолієвої кислоти і вітаміну С. Антиканцерогенними властивостями наділені і багаті речовиною лікопен помідори.
Літні люди часто хворіють на серцеві і судинні захворювання. Попередити їх допомагає авокадо, м’якоть якого знижує рівень холестерину і позитивно впливає на роботу серця.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео