Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Спорт рятує життя: ФК «Баварія» подарувала 60 дітям ліки і операції.

Спорт рятує життя: ФК «Баварія» подарувала 60 дітям ліки і операції.
106112 ПЕРЕГЛЯДІВ

А ось для малечі з однієї Львівської лікарні цього року початок Ліги став одним з найщасливіших днів, адже мюнхенський футбольний клуб подарував не просто можливість, а велику надію бути врятованими аж 60 маленьким пацієнтам.


Для всіх фанатів футболу почався один найдинамічніших періодів за цей рік: Ліга чемпіонів УЄФА. А ось для малечі з однієї Львівської лікарні цього року початок Ліги став одним з найщасливіших днів, адже мюнхенський футбольний клуб подарував не просто можливість, а велику надію бути врятованими аж 60 маленьким пацієнтам.
У рамках благодійності німецькі футболісти вирішили цього року відправити кошти на лікування маленьких українців.
На даний момент організатори не розголошують розмір коштів. Відомо тільки, що реципієнтом благочинності стала Львівська міська лікарня №8. Крім того, «Баварія» подарувала лікарні спеціальний апарат для проведення дитячого наркозу, адже напередодні наший вітчизняний повністю вийшов з ладу.
«Ми грали з Україною і для нас зараз дійсно важлива не перемога, а те, що ми в силах врятувати людське життя.» - коментує широкий жест голова правління клубу Карл-Хайнц Румменігге
Відомо, що за підрахунками пожертвувань повинно вистачити на операцію та ліки під час реабілітаційного періоду.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео