Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Безболісне видалення татуювання можливе!

Безболісне видалення татуювання можливе!
212111 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вчені з Канади працюють над інноваційним способом видалення татуювань без використання лазера.


У нашому житті ми часто зустрічаємо людей, які через свою бурхливу молодість поплатилися своєю зовнішністю. Їхні татуювання, які зроблені поганими майстрами або просто по дурості завжди нагадують їм про це. Безумовно зараз ви можете прибрати їх завдяки лазерній терапії, але і в цьому випадку не факт, що після значної кількості сеансів ви досягнете бажаного результату, плюс до всього це дуже дорогий і болючий процес, також ніхто не обіцяє вам що після такої терапії у вас не залишаться сліди від татуювання або навіть шрами.
Вчені з Канади працюють над інноваційним способом видалення татуювань без використання лазера. Ви тільки уявіть, крем, який позбавить багатьох людей від небажаних або докучливих малюнків на тілі? Жодних випалювань лазером - просто легке втирання кремом. Як повідомляє один з розробників проекту Алек Фалькенхам:
"Наш продукт працює вельми незвичайним способом. Пацієнту достатньо втирати його в шкіру, завдяки чому крем потрапляє в підшкірно-жирову клітковину, де сконцентровані макрофаги, що поглинули фарбувальні пігменти. Після цього крем активує нових макрофагів, які поглинають старих, а потім вони мігрують в лімфатичні вузли людини разом з фарбою » Цей спосіб корисний тим, що макрофаги атакують саме клітини, в яких містяться саме фарбувальні речовини, що в свою чергу значно зменшує шанси потрапляння небажаних речовин на організм людини.
У порівнянні з лазерною терапією, вартість такої процедури мізерно мала.
Приміром нанесення крему на татуювання розмірами 10х10 см. становитиме 4,5 канадських долара. Поки що вчені почали тестувати продукт на татуйованих свинях, вони переконані що незабаром їм вдасться випустити крем у продаж.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео