Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Психологи: на весну треба морально налаштуватися

Психологи: на весну треба морально налаштуватися
26641 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нашими предками весна сприймалася, майже як новий етап життя


Нашими предками весна сприймалася, майже як новий етап життя. Недарма ж і новий рік раніше святкували навесні. Проте, на цей теплий період треба все ж таки себе налаштувати, як це правильно зробити і забезпечити себе плавним переходом між порами року, ділиться Українська асоціація психоаналізу.
Перш за все, треба не залишатися на одинці зі своїми проблемами. Комусь підходить прогулятися з друзями, комусь подзвонити своїм близьким, а хтось почуває себе комфортно і перед екраном телевізора з чашечкою кави і улюбленим серіалом. Єдине, що психологи вкрай не радять – копатися у своїх спогадах. Навіть легка ностальгія може обернутися довгим процесом «самокопання».
А ось експерт-конфліктолог, Ірина Тарасова, радить змінити образ. Вона вказує на те, що людина повинна не просто накупити нових речей, а кардинально змінити одяг. «Не дарма ж кожного сезону модельєри випускають нові колекції» - запевняє вона.
Найголовніше, на думку психоаналітиків, це витримати «інформаційний піст». Подібно віруючим, що відмовляють собі у певних видах їжі, треба утримати себе на весінній період від перенасичення інформацією: просто не заходити по декілька разів на день у соц. мережі, а краще всього буде видалитися звідти на певний період. Варто читати лише свіжі новини, а вічно сумні пости «друзів» з фейсбуку краще відкласти на потім.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео