Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Ще раз про народні засоби: як вилікувати нежить без дорогих ліків

Ще раз про народні засоби: як вилікувати нежить без дорогих ліків
132862 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ціни у наших аптеках та на стікерах у магазинах ростуть майже не щодня. А так, як весна – нестабільний період для нашого здоров’я, слід добре піклуватися про нього у цей сезон.


Ціни у наших аптеках та на стікерах у магазинах ростуть майже не щодня. А так, як весна – нестабільний період для нашого здоров’я, слід добре піклуватися про нього у цей сезон. Ну а якщо вже захворіли – не біжіть одразу до аптеки, принанні спробуйте старі-добрі перевірені народні засоби.
Колись в Інтернеті було 2 топ-теми на форумах в обговорюванні: домашнє лікування та як швидко схуднути. Проте, ми знайшли лише найдієвіші засоби, які швидко «поставлять» вас на ноги.
Щоб попередити розмноження вірусу по всьому організму – слід випивати розбавлений яблуневий оцет. Даний засіб є ефективним лише тоді, коли ви тільки відчуваєте, що починаєте хворіти. Слід розчинити 2 столових ложки оцту з медом та додати теплої води.
Якщо вже хвороба почала прогресувати, то слід зробити своєрідне промивання: розчинити морську або кухонну сіль у теплій воді і обережно промити носоглотку. Таким домашнім фізрозчином ви позбавите себе від надоїдливого закладення та прискорите процес одужання.
А щоб зміцнити імунітет та надати собі життєвих сил – вживайте разом з улюбленою стравою приправу «фенугрек». Не лякайтеся такої дивної назви! Це звичайний пажитник. Він є корисний тим, що його насіння прискорює у нашому організмі метаболізм та сприяє розбавленню слизу. Крім того пажитник стимулює виведення токсинів через лімфатичну систему.
Окрім вище вказаних засобів, не забувайте, що від сильної застуди рятує навіть прости гарячий душ, а пару крапель евкаліптової олії очистить повітря від злоякісних бактерій. Будьте здорові!

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео