Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Українська Кока-Кола дала коментар з приводу публікації карти із зображеним на ній російським Кримом

107348 ПЕРЕГЛЯДІВ

Українським представництвом компанії Кока-Кола було визнано провину та висловлено вибачення через непорозуміння із публікацією карти Російської Федерації, на котрій був вказаний Кримський півострів як її частина.

Компанія надала офіційний коментар з цього приводу: "Перепрошуємо за наш прорахунок. Ми аполітичні. Основним пріоритетом являється виробництво якісного продукту. Наша діяльність спрямована на підтримку миру та міжнародних прав".

У компанії додали, що вони зв’язались із агенцією, котра здійснювала роботи зі створення контенту та його розміщення у спільнотах соціальних мереж. Першочерговою метою реклами не було акцентувати увагу на географічних особливостях, проте розміщена на сайтах картинка викликала ажіотаж, обурення та дискус.

Нагадаємо, що тридцятого грудня у спільноті Кока-Коли в соцмережі Вконтакте було опубліковано карту РФ із зазначеним на ній Кримом, Калінінградською областю та Курильськими островами. З боку російських користувачів прозвучало обурення, тоді компанією було опубліковано нову карту, із позначеним на ній Кримським півостровом. Компанія перепросила у росіян за свою похибку. Із пильною увагою ЗМІ, коментарі та записи із офіційної сторінки було видалено.

Подія викликала масове невдоволення з боку українців, які закликають влаштувати бойкот продукції Коли.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео