Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Українські військові не віддадуть Станицю Луганську бойовикам

Українські військові не віддадуть Станицю Луганську бойовикам
189722 ПЕРЕГЛЯДІВ

Українська армія не збирається відходити від Станиці Луганської та віддавати цю територію бойовикам. Про це впевнено заявив Георгій Тука, заступник міністра, уповноважений на ці питання, відповідаючи на питання журналістів.

Георгій Тука, який виконує обов'язки заступника міністра з питань окупованих територій України, розповів, якими є справжні плани Національної гвардії щодо Станиці Луганської. Як зауважив чиновник, війська не збираються відступати і давати бойовикам можливість захопити Станицю Луганську. За зауваженням Туки, цей населений пункт не входить до зони, у якій за Рамковими угодами, мають бути розведені війська. З цієї причини українські війська і надалі перебуватимуть у місті.

Чиновник розповів, що так звана сіра зона, де, за пунктами Рамкової угоди, мають бути відведені війська і техніка з обох боків, перебуває поза межами населених пунктів.

Як зазначив Георгій Тука, загалом виконання наказу угоди щодо відведення військових та розмінування в означеній зоні вже розпочалося, і почали його виконувати обидві сторони конфлікту.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео