Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У прифронтовому Новолуганську відкрився пункт поліції

У прифронтовому Новолуганську відкрився пункт поліції
163130 ПЕРЕГЛЯДІВ

     У селище, яке донедавна було «сірою зоною», повертаються закон та порядок. Тут постійно працюватимуть поліцейські, які надаватимуть допомогу 3330 місцевим жителям та 700 переселенцям. Загін правоохоронців, який нестиме службу за 500 м від позицій терористів, проінструктував очільник поліції Донеччини В'ячеслав Аброськін.

     З Новолуганського до окупованої Горлівки - 20 км, але території, контрольовані бойовиками, значно ближче, на під'їзді до селища розташований «нульовий блокпост ДНР». Околиці селища понівечені обстрілами, уздовж дороги – дерева, посічені осколками снарядів. За тиждень до Нового року бойовики цілеспрямовано обстріляли місцеве аграрне господарство, яке забезпечує роботою третину населення.

     Однією з проблем «сірої зони» було те, що поліція не мала можливості постійно перебувати у селищі. Сьогодні начальником поліції Донеччини сюди спрямовано загін поліції. До нього входять досвідчені працівники Бахмутського відділу поліції, бійці підрозділів спецпризначення та додані сили. Вони забезпечуватимуть безпеку людей та надаватимуть будь-яку допомогу на місці.

     Пункт поліції розташований у будівлі сільради. Тут є усе необхідне для цілодобової роботи.

     Генерал провів у пункті поліції нараду з командирами підрозділів «Дніпро-1» та «Донбас», які також несуть тут службу, та поставив першочергові завдання бійцям поліцейського загону.

     Повідомляє Національна поліція України

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео