Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Теракт в Британії на руку Кремлеві

Теракт в Британії на руку Кремлеві
190846 ПЕРЕГЛЯДІВ

Такої думки притримується іноземна преса, яка співставила дві останні події в Україні – вбивство Дениса Вороненкова та вибухи снарядів на складах у Херсонській області. Мовляв, Кремль скористався прикутою увагою до кривавого інциденту в Лондоні й спробував погіршити ситуацію в Україні.

Іноземні ЗМІ акцентують, що обидві події сталися з різницею в кілька годин. На цей факт також звернув увагу й український керманич Петро Порошенко. Він зауважив, що загиблий був свідком російської агресивної політики і що саме його вбивство є черговим доказом ліквідації відомих критиків московської влади поза межами РФ.

За словами іноземних політичних аналітиків, такий подієвий хід носить російський характер. Мовляв, у Кремлі не упускають нагоди скористатися бідою інших, аби насолити своєму опонентові.

Перед цим російські спецслужби спробували вчинити диверсії в Одесі. Проте на заваді їм стали працівники СБУ. Вони затримали дев'ятьох кремлівських диверсантів, які якраз збиралися втілювати план дестабілізації у місті. Проте, як стверджують аналітики, Москву це не зупинило.

Не всі іноземні видання пов'язують ці події одним ланцюгом, однак усі як один вважають їх на руку російській владі.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео