Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Іверська мироточива ікона буде в Десятинному монастирі Києва до 2 грудня

187640 ПЕРЕГЛЯДІВ

Усім віруючим християнам слід скористатися можливістю подумати про життя духовне й завітати до столичного Десятинного монастиря Різдва Пресвятої Богородиці, куди привезли мироточиву ікону Матері Божої «Іверську». У монастирі вона знаходитиметься до другого грудня. А кожен бажаючий матиме нагоду преклонитися й попросити в Богородиці здійснення дива, адже саме своїми чудодійними властивостями відома ікона.

З вуст ієромонаха Мелхиседека пролунав коментар, стосовно «Іверської» ікони, де він зазначив, що люди, котрі зі щирою вірою моляться перед образом Божої Матері, отримують зцілення від важких недуг. Особливо ікона допомагає онкохворим. Звертаються до чудодійної ікони й ті, хто перебуває у важких життєвих обставинах й мусить вирішити важливі життєві проблеми.

Варто відмітити, що ікона мироточить. До столиці копія Іверської ікони Божої Матері Портатиси («Вратарниця»), яка знаходиться в Іверському монастирі на Афоні прибула із церкви святої преподобної Параскеви Сербської, що в селі Кірове Вінницької області.

Також священнослужителі розповідають, що біля образу Богородиці будуть служитися акафісти та молебні. А монастир буде приймати парафіян з пів восьмого ранку до пів восьмого вечора.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео