Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Панахида за героями небесної сотні: в Україні делегація ієрархів з УПЦ Канади

Панахида за героями небесної сотні: в Україні делегація ієрархів з УПЦ Канади
159028 ПЕРЕГЛЯДІВ

До столиці делегація прибула у наступному складі: Предстоятель УПЦ Канади Митрополит Юрій, представники Середньої та Західної Єпархій архієпископ Вінніпега, єпископи Іларіон, Едмонтона та єпископ Андрій.


Майдан не забуто. Окрім того, що у в Інтернеті є купа спільнот, що відтворює історію майдану за повідомленнями ЗМІ та власними спогадами, почтити пам’ять загиблих їде делегація УПЦ з Канади.
Нагадуємо, що саме у Канаді найбільша українська діаспора, яка, до речі, першою відгукнулася на події зими 2014 у Києві і закликала проявити солідарність та терпимість до своїх братів.
До столиці делегація прибула у наступному складі: Предстоятель УПЦ Канади Митрополит Юрій, представники Середньої та Західної Єпархій архієпископ Вінніпега, єпископи Іларіон, Едмонтона та єпископ Андрій. Крім того, буде на зустрічі канцлер УПЦК, протопресвітер Віктор Лакуста та група мирян.
Разом з делегацією УПЦ Канади до України скоро прибудуть священнослужителі УПЦ США.
Коли саме буде проведена панахида на чолі з митрополитом Юрієм у центрі столиці – ще не оголошувалося, проте представники делегації обіцяють провести захід в рамках свого візиту: який триває з 16 до 20 лютого.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео