Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На Донбасі зник священнослужитель УПЦ КП протоієрей Ігор Петренко

На Донбасі зник священнослужитель УПЦ КП протоієрей Ігор Петренко
132579 ПЕРЕГЛЯДІВ

Траса Маріуполь-Донецьк. Колись цією дорогою українці їздили відпочивати на Азовське море, а сьогодні там зникають люди…


Траса Маріуполь-Донецьк. Колись цією дорогою українці їздили відпочивати на Азовське море, а сьогодні там зникають люди… У суботу, близько 15:00 разом із авто зникає військовий священнослужитель протоієрей Ігор Петренко. Сам він з міста Херсону і є ініціатором гуманітарної допомоги військовим, що служать у зоні АТО.
Їхав на Донбас з духовною місією посповідати та причастити наших воїнів. Крім того, разом із волонтером Вадимом Перепадою віз гуманітарну допомогу для захисників на передовій.
В останнє автомобіль бачили коло села Оленівка. За свідченням місцевих, поруч знаходиться блокпост «ДНР», де священнослужителя і зупинили бойовики.
Подробиць затримання ми не знаємо, лише жителі прилеглої території розповідають, про жорстоке побиття двох чоловіків. Кажуть, що навіть лунали постріли у повітря.
Тривогу забили родичі зниклих та секретар Херсонської єпархії протоієрей Іоан Замараєв.
«На даний момент, ми не можемо стверджувати щось конкретне, адже їх прізвищ немає ні в офіційних списках тих, хто потрапив до лікарні, ні тим паче у списках тих, хто загинув. Це є водночас і позитивною новиною, і негативною, але ми прикладаємо усі зусилля, щоб знайти їх.» - коментує Замараєв.
А сама Київська патріархія закликає усіх молитися за збереженість здоров’я нашого Ігоря Петренка та його помічника волонтера Вадима Перепади та просити в Господа нашого милосердя для них. І якщо є хоч якась інформація про місцезнаходження зниклих, будь-ласка, звертайтесь за телефоном +38 (044) 270-68-93.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео