Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Незабаром українські військові отримають супергеройську зброю

Незабаром українські військові отримають супергеройську зброю
81262 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Стілетто Україна» - державна компанія, котра займається розробкою збройних прототипів для української армії – представила новостворену унікальну бойову кулю, чиї характеристики уміщуються лише в одне скромне речення: вона здатна пробити будь-яку з відомих людству броню.

Розробники зі «Стілетто...» вже анонсували отримання військовими Збройних Сил України подібних куль найближчим часом. За словами інженерів компанії, тестові постріли з використанням зазначеної вище кулі продемонстрували більш ніж просто чудові результати, оскільки їхнє дітище упевнено пробивало усе, з чим наразі на фронт приїхала ворожа Російська Федерація – а це танкова оптика та серйозна броня як бойового піхотного транспорту, так і бронетранспортеру.

З точки зору співробітників «Стілетто Україна», подібна куля є вражаючою допомогою для воїнів нашої держави та водночас масштабним проривом української галузі у контексті багаторічної історії оборонної промисловості Україні. Цікаво, що нещодавно заяву про допомогу додатково озброїти Україну для війни з Російською Федерацією зробила Німеччина. Відтак, це, з урахуванням військової підтримки Сполучених Штатів Америки, вже друга країна, котра допомагає Українській державі захистити власний суверенітет.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео