Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Нецензурна лексика подовжує життя

Нецензурна лексика подовжує життя
54341 ПЕРЕГЛЯДІВ

Східноанглійські фахівці з менеджменту зробили несподіване та ультраліберальне наукове відкриття стосовно людської лайки. Виявляється, вона, хоч і є суттєвим протиріччям багатовіковим етичним нормам, здатна ефективно протидіяти стресу і навіть...подовжувати людське життя! Крім того, нецензурні висловлювання, вжиті під час робочого процесу, допомагають у прийнятті дійсно дієвих антикризових рішень.

 

Уся справа в тому, що лайка є чудовим засобом емоційного розрядження і зняття стресу. Нецензурні ж висловлювання, котрі, з точки зору науковців, менеджери повинні дозволяти своїм підлеглим, зміцнюють корпоративний дух фірми, підвищуючи працьовитість робітників та продуктивність їхньої роботи.

Цікаво, що використовувати нецензурні конструкції співробітники все-таки мають виключно у присутності один одного, тобто оминати власних клієнтів та службовців, вищих за посадами. В інших випадках вчені радять не тільки виплескувати емоції, а й робити це за допомогою саме лайливих слів, котрі здатні вражаюче зміцніти робітничу солідарність і знищити нервове напруження.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео