Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Вчені винайшли окрему контрацепцію для чоловіків

Вчені винайшли окрему контрацепцію для чоловіків
216891 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Цей засіб може стати альтернативою бар'єрної контрацепції і вазектомії. Ідея в тому, щоб зробити чоловіка тимчасово безплідним, відключивши здатність сперматозоїдів до переміщення.
     Були отримані сполуки (синтетичні ензими), які проникають в сперматозоїди і блокують роботу їх хвоста. А якщо сперматозоїд не може плавати, запліднення не відбудеться. Основний плюс, про який говорять вчені, це те, що на базі з'єднань можна отримати таблетки або назальний спрей швидкої дії (буде потрібно кілька хвилин для отримання ефекту). При цьому фертильність повинна повернутися протягом пари днів.
     Отже, експерти на чолі з професором Джоном Хоулом провели експерименти з з'єднанням в лабораторії. Професор розповів про те, що з'єднання по-справжньому революційне. Цей ензим, здатний проникати всередину клітини, створеної після виділення елемента, що відповідає за рухливість хвоста у сперматозоїда. Ензим ідеально поєднується з елементом, проникає всередину і блокує хвіст. Експерименти на тваринах повинні початися в найближчі 2-3 роки.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео