Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Льодовиковий період може розпочатися значно раніше

Льодовиковий період може розпочатися значно раніше
244023 ПЕРЕГЛЯДІВ

278 днів – саме через такий проміжок часу, за словами астрономів-науковців, до нашої планети наблизиться вбивця Нібіру – так звана «невидима мандрівниця Сонячною системою», котра має розміри повноцінної планети, зустрічається на сторінках стародавніх шумерських текстів і, згідно ним, населена високорозвиненими інопланетними істотами. Парадоксально, але, попри усі вищезазначені характеристики, Нібіру ще жодного разу не бачив жоден дослідник космічного простору, хоча численні науковці з міжнародних обсерваторій зійшлися у думці стосовно її стовідсоткового існування та серйозного впливу на кожну з тих планет, до якої Нібіру, курсуючи Сонячної системи, наближається.

 

Важливо додати, що турбуватися є про що. Якщо астрономічні розрахунки вірні і космічний вбивця не змінить власного курсу, центр тяжіння «мандрівниці» зосередиться на південному полюсі нашої Блакитної планети. Це, у свою чергу, спричинить не тільки смертоносні шторми, чия швидкість сягатиме 400 кілометрів на годину, а й зміну полюсів і колосальне танення льоду на тих земних територіях, котрі багато віків знаходилися у полоні вічної мерзлоти.
Окрім цього, сповільниться й обертання Землі навколо Сонця. До того ж, експерти прогнозують і часте виникнення таких природних явищ як цунамі, землетруси й виверження вулканів. Теплий Гольфстрім же після наближення Нібіру до нашої планети зупиниться зовсім, що спричинить глобальний льодовиковий період. Варто відзначити, що Нібіру не є статичним космічним об'єктом, тож її курс, зважаючи на постійні зміни у Всесвіті та майбутню появу нових зірок, може цілком імовірно змінитися.

 

В'ячеслав Ситник


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео