Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Кінець світу відкладається на невизначений термін

Кінець світу відкладається на невизначений термін
240334 ПЕРЕГЛЯДІВ

Гарячою темою, принаймні на західних мас-медіа, став кінець світу, котрий пророчать на 28 вересня цього року. Пов’язано це з тим, що в цей період місяць буде кривавий. Місяць, котрий опиниться в тіні Землі, отримає мідне забарвлення, тому жителі нашої планети матимуть змогу спостерігати надзвичайне космічне явище. За останній час це четверте місячне затемнення.

Про чотири місячних затемнення, як передвісник кінця світу, написав у 2013 році американець Джон Хагі. Він висловив гіпотезу, що після кривавого місяця піде надзвичайно сильний метеоритний дощ, який викличе руйнацію та апокаліпсис. Також житель США пише, що так здійсниться пророцтво, написане у Біблії.

Однак вчені та дослідники NASA таку інформацію спростовують і запевняють ніякої лавини астероїдів, метеоритів та комет не буде, як і кінця світу. Принаймні, в найближчі декілька століть.

Крім того, навколо земний простір співробітники NASA моніторять за допомогою автоматизованої системи Sentry, яка оперативно передає дані про метеорити та астероїди, котрі приближаються до Землі.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео