Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Перша розумна раса за теорією вчених - людська

80418 ПЕРЕГЛЯДІВ

Дослідники висунули гіпотезу, за якою люди наразі залишаються єдиною розумною расою.

Цю думку обґрунтовують дослідження та дані, одержані з телескопів Хаббл і Кеплер, за якими вчені визначили, що 92% можливих для проживання планет у космосі тільки знаходяться на стадії формування. Ця причина пояснює парадокс Фермі, за яким людство, незважаючи на придатні для існування планети, ще й досі не змогло знайти сліди існування розумного життя поза планетою Земля.

Космічний телескоп STScI (штат Меріленд) передав дані в дослідницький космічний інститут, за аналізом яких вчені прийшли до висновку, що більшість планет, придатних для життя, ще не сформовані. В порівнянні з іншими, Земля сформувалася однією з найперших.

У місячному журналі Королівського астрономічного товариства були опубліковані результати досліджень, за якими вчені зазначили, що субстанції навколо галактик вистачить для формування небесних тіл на трильйони років.

Моллі Піплс, одна із вчених, додала: "Після Великого вибуху залишилося досить багато матеріалу для подальшого утворення нових планет і зірок, які, в сумі, складатимуть набагато більше за чисельністю небесних тіл, ніж існує на сьогоднішній день в та за межами Чумацького шляху"

Дослідники зазначили, що розумне життя поза межами планети Земля, має ще багато часу для свого формування та розвитку.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео