Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Наступний запуск україно-американського ракетоносія відбудеться на початку 2017-го

Наступний запуск україно-американського ракетоносія відбудеться на початку 2017-го
162648 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ракетоносій «Antares» - диво інженерного мислення провідних фахівців у галузі космічного будування одразу двох країн – України та США – ще 18-го жовтня поточного року був успішно запущений у космос американським агентством «NASA», після чого відправив до Міжнародної космічної станції цінний двотонний вантаж у вигляді продовольчих запасів та матеріалів, котрі слугують базою для проведення наукових досліджень. І, спираючись на спільний успіх Америки та України у цій сфері, представники обох держав вже визначилися із майбутніми датами чергових запусків «Antares» у космос.

Таким чином, україно-американський ракетоносій вперше після свого нещодавнього тріумфу знову вийде за межі атмосфери Землі вже у лютому наступного року. До кінця ж 2018-го розробники космічного апарату мають намір запустити його у космос ще п'ять разів, а у період з 2019-го по 2024-й роки – шість.

Варто відзначити, що над головною конструкцією першого ступеня «Antares» плідно попрацювали саме українські спеціалісти, тож завдяки їм вражаюча ракета змогла злетіти у повітря.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео