Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Пройшов третій етап набору команди для польоту на Марс

Пройшов третій етап набору команди для польоту на Марс
211957 ПЕРЕГЛЯДІВ

202,586 людей взяло участь у змаганні за місце в команді корабля, що полетить підкорювати Марс.


202,586 людей взяло участь у змаганні за місце в команді корабля, що полетить підкорювати Марс. Нагадуємо, що добровольці будуть тестувати абсолютно нове та унікальне обладнання, пройдуть ряд психологічних і фізичних випробувань. У кінці цього своєрідного змагання залишиться лише 25 претендентів гідних бути колонізаторами нового часу.
Первісний конкурс проходив у 3 етапи, в останньому раунді залишилося лише 660 кандидатів.
«Останнє коло відбору було надзвичайно складним, адже наші учасники повинні були показати не тільки відмінні показники здоров’я, а також довести на психологічному рівні, що вони готові до будь-якого ризику. Ми робили ставку на те, як учасники продемонструють себе у командній роботі. Надзвичайно багато людей впоралося з задачею і тому це ускладнювало вибір». – каже Бас Ленсдорп, співзасновник космічної програми Mars One.
Кому ж пощастило бути у сотні нових колонізаторів?
Зараз в Інтернеті вже опубліковано списки тих щасливчиків, хто стане новими колонізаторами: це 50 чоловіків та 50 жінок. На даний момент марсіанська сотня складається з 31 європейця, 39 американців, 16 людей з країн Азії і по 7 кандидатів представляють Африку та Океанію.
Що буде представляти собою новий етап відбору?
«Тепер ми хочемо виявити хто ж готовий морально до постійного проживання на Марсі. Виявити здатність керувати нашою апаратурою не так важливо, як побачити – хто ж готовий йти на компроміси та працювати у команді, бо хороший колектив – запорука успіху.» - заявляє головний лікар програми Норберт Крафт.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео