Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Черкаській області заарештували вчених за підозрою у сепаратизмі

У Черкаській області заарештували вчених за підозрою у сепаратизмі
132567 ПЕРЕГЛЯДІВ

Стався інцидент у Чорнобаївському районі Черкаської області


Науковий світ – не без курйозів. Сьогодні екстремальний експеримент двох столичних учених ледь не довів до того, від чого російський класик просив не зарікатися: районна міліція хотіла заарештувати двох учених у зв’язку з підозрою жителів навколишнього села.
Стався інцидент у Чорнобаївському районі Черкаської області. Двоє столичних учених вирішили провести експеримент: чи зможе людина вижити на острові без усіх благ цивілізації. Науковці побудували самостійно хижу на острові коло Дніпра і спостерігали за потребами людського організму та поведінкою мозку у непередбачуваній ситуації.
Мабуть, дослідники були готові і до поганої погоди, і до відсутності харчування, та-от точно не очікували того, що наукову ідилію порушить втручання правоохоронних органів.
Причиною таких «гостин» стала надзвичайна зацікавленість відлюдниками місцевих жителів. Зважаючи на ситуацію в країні, пильні громадяни запідозрили, що не острові поселилися бойовики, адже днями раніше єгері Сулинського заказнику вже повідомляли про знахідку саморобної хижі із великими запасами провіанту.
Так як місцеві не виключали, що жителі хижі мають не лише запаси провіанту, а й зброї – на пошук горе-науковців було відправлено декілька озброєних підрозділів.
Здивуванню обох сторін не було межі. На щастя, особи науковців встановили і зараз вони продовжують займатися своїм експериментом.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео