Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Samsung презентував новий випуск недорогих смартфонів Galaxy On

Samsung презентував новий випуск недорогих смартфонів Galaxy On
240699 ПЕРЕГЛЯДІВ

Компанія Самсунг вже протягом декількох тижнів анонсувала свій новий прект, і, тепер, офіційно представила нову лінію Galaxy On.

Було презентовано два зразки мобільних пристроїв: Galaxy On5 і Galaxy On7. Смартфони майже однакові, різниця полягає лише у розмірі приладів та діагоналі екрану.

Технічні характеристики першої моделі наступні: дисплей Super AMOLED розміром у п’ять дюймів та з високою якістю, чотириядерний процесор Exynos 3475, частота якого складає 1,3 гектогерца. Оперативна пам’ять складає 1,5 гігабайт, внутрішня флеш-пам’ять - 8 гігабайт. Звичайна камера має 8 мегапікселі, фронтальна - 5 мегапікселі. Батарея потужністю у 2600 мАг. Мобільний пристрій керується ОС Android 5.1.1 Lollipop.

Galaxy On7 відмінна від On5 дисплеєм у п’ять з половиною дюймів, камерою у тринадцять мегапікселі та більш потужним акумулятором у 3000 мАг.

Сьогодні новинки загальнодоступні тільки для китайських споживачів. Проте компанія планує поширювати свій продукт і в інші країни. Цінова політика наразі залишається невідомою.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео