Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Власники смартфонів зможуть швидко звільняти улюблені пристрої від непотрібної інформації

Власники смартфонів зможуть швидко звільняти улюблені пристрої від непотрібної інформації
162044 ПЕРЕГЛЯДІВ

Володарям планшетів та телефонів від компанії «Apple» запропонували швидкий спосіб очищення пам'яті своїх високотехнологічних гаджетів від застарілих даних і файлів. Ініціатором лаконічної та простої у використанні методики очищення став Інтернет-ресурс «MacDigger».

Аби видалити з пам'яті пристрою електронне сміття, користувачу знадобиться комп'ютер з встановленою на ньому програмою «iTunes». До комп'ютеру необхідно підключити iOS-пристрій, після чого запустити вищезазначену програму. Меню додатку дозволяє користувачеві обрати необхідний гаджет, а у розділі «Резервні копії» - пункт «Цей комп'ютер». У віконці, яке з'являється після синхронізування двох пристроїв, необхідно ввести пароль. Через декілька хвилин користувач вже має резервну копію усієї інформації, котра зберігалася на планшеті чи у смартфоні.

Пункт «Відновлення з копії» дозволить останній копії даних відновитися у пристрої користувача. Після завершення маніпуляцій з гаджетами смартфон або планшет знову матиме усю необхідну інформацію, проте, вже без тимчасових файлів, котрі зберігаються у пам'яті непостійної інформації та гальмують роботу пристрою.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео