Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Компанія «Samsung» представила мобільного «асистента для селфі» та «олімпійський» смартфон

Компанія «Samsung» представила мобільного «асистента для селфі» та «олімпійський» смартфон
162142 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Samsung» - одна з найбільших у світі компаній, чия діяльність зосереджена на впровадженні у щоденне користування людиною різноманітних технічних нововведень – представила одразу декілька цікавих смартфонів з унікальними функціями.

Так, бюджетний «Samsung Galaxy J2» володіє технологією збільшення продуктивності власної роботи та світлодіодним індикатором, котрий користувач може налаштовувати за власним бажанням. Вищезазначений світлодіод підсвічується різними кольорами – у залежності від того, чи отримала людина повідомлення, дзвінок або увімкнула будильника. Крім того, смартфон допомагає зробити майже професійне селфі та одразу завантажити його до соцмереж.

Новий 7-дюймовий планшетофон «Samsung Galaxy J Max» підтримує одразу дві SIM-карти та має два кольори корпусу – чорний та золотистий. Коштуватиме пристрій біля 200 американських доларів та надійде у продаж вже у кінці цьогорічного липня.

Ще один з родини «Galaxy» - «S7 Edge Olympic Games Limited Edition» - став флагманом спеціальної лінії південнокорейської компанії, яка присвятила унікальний смартфон літнім Олімпійським іграм у Ріо-де-Жанейро. Задню частину корпусу пристрою прикрасить символ масштабного спортивного заходу – п'ять знаменитих олімпійських кілець.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео