Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

«Apple» хоче обладнати свої смартфони здвоєним лотком для SIM-карт

«Apple» хоче обладнати свої смартфони здвоєним лотком для SIM-карт
189172 ПЕРЕГЛЯДІВ

Поступове витіснення «iPhone» від «Apple» з китайського ринку смартфонів через захмарну вартість версії американської компанії та відсутність у ній інноваційного здвоєного лотка для SIM-карт, котрий має неабияку популярність серед користувачів смартфонів у Китаї, змусив американського технологічного гіганта подати цікаву патентну заявку про обладнання наступних версій своїх смартфонів вищезазначених лотком. Але – з невеликою майбутньою умовою.

Уся справа в тому, що назвати мобільну технологію здвоєного слоту для одразу двох карт новою – алогічно. Тому в «Apple» хочуть створити її інноваційну версію, котра б дозволила переадресовувати пропущений дзвінок на другу SIMку і там же зберігати номер того, хто дзвонив, але не зміг додзвонитися абонентові.

До того ж, такою опцією «Apple» має намір обладнати й усі свої ноутбуки, планшети та смарт-годинники. Цей несподіваний крок технологічного гіганта пояснюється його шаленим бажанням і надалі залишатися на першому місці серед смартфонів. А ситуація з витісненням продукції «Apple» у Китаї його локальними конкурентами дуже непокоїть багатомільярдний конгломерат.

В очікуванні сьомої версії «iPhone», презентація якої відбудеться вже цієї осені, користувачі говорять про можливе обладнання нових смартфонів здвоєним лотком для SIM-карт. Що абсолютно точно підтверджує подання патентної заявки «Apple», так це зацікавленість американської компанії технологією одразу двох SIM. Але чи приживеться така інновація у вже укомплектованих «яблучних» смартфонах, поки що залишається черговою корпоративною таємницею.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео