Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Англійський банк надасть можливість знімати готівку за допомогою смартфону

Англійський банк надасть можливість знімати готівку за допомогою смартфону
217268 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Банк Barclays випробовує сервіс, який дасть можливість користувачам знімати гроші зі своїх рахунків, використовуючи Android смартфон.

     Поки що сервіс проходить тестування в Північній Англії, а наприкінці року його запустять у більш ніж 180 відділеннях і він буде доступний у понад 600 терміналах банку. Користувачі матимуть можливість зняти кошти, використовуючи свій смартфон або безконтактну дебетну картку, за допомогою технології NFC.

     Щоб зняти кошти, користувачам необхідно буде увійти в додаток, потім ввести суму, яку планується зняти, та ввести свій PIN-код. Після чого в них буде 30 секунд, аби піднести свій смартфон до безконтактного зчитувача на терміналі, який потім видасть кошти.

     Банк Barclays наголошує, що коли користувачі знімають кошти лише за допомогою смартфону, підвищується рівень безпеки, оскільки знижується ризик шахрайства з магнітною карткою та відволіканням уваги, адже смартфон завжди у вас у руці.

     Нажаль, цією послугою не зможуть скористатися власники IPhone, тому що їх NFC-чіпи використовуються виключно в сервісі Apple Pay і не дозволяють доступ сторонніх програм.

     Нова послуга від банку буде доступна усім смартфонам на базі Android, які мають NFC-чіп та останню версію додатку Barclays Mobile Banking.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео